Fuckin` mikroprekidac!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dragon
    CBC Senator XXL
    • 15.11.2006
    • 963
    • Beograd

Fuckin` mikroprekidac!

Danas umalo da nadrljam zbog glupog mikroprekidaca za prekid struje. Ugasio mi se auto na Ibarskoj u sred voznje, a srecom sam malo ranije posumnjao da nesto nije u redu, pa sam smanjio brzinu.

Da se desilo prilikom preticanja ili tako nesto, pitanje je sta bi bilo.

Najpre sam cuo da nesto zuji kad sam stao da dete piski, a auto je ostao na leru. Ugasim, probam da upalim i uspem jedva iz petog, sestog puta. Posumnjam da je nesto sa prekidacem i nastavim da vozim laganije, oko 80 i onda se samo ugasi auto sam od sebe. Srecom na ravnom.

Zovem ovog sto mi ugradjivao, kaze prespoj samo zice od prekidaca. Uradim to i sada palim najnormalnije.

Jebo ih mikoroprekidac, vadim ova goovna iz kola, cim stignem, pa neka ga kradu 100 puta.
    Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
  • dandy
    CBC Senator XXL
    • 09.12.2005
    • 513
    • Bijeljina-Beograd Medakovic

Cekaj, polako drugar, a sta taj mikroprekidac povezuje,nesto ne znam da ima mikroprekidaca na alarmima sem reseta....,,da nisi mislio na relej koji blokira neki dio instalacije, ili sta vec onaj koji ugradjuje alarm spoji, posto on hoce da zuju kad je slab kontakt ili kad je pri kraju da pregori,
    Ako je problem samo u releju, to nije problem, samo zamijeni relej napravi jos neki tajni prekidac koji moze da premosti relej, i nema frke
    inace po mom ispustvu releji jako rijetko da ne kazem nikad ne crkavaju ako ne udje voda u njih

Comment

• Dragon
      CBC Senator XXL
      • 15.11.2006
      • 963
      • Beograd

Mozda si u pravu. I ja sam posumnjao na relej. Meni je mikroprekidac ugradjen na foru da se posle gasenja auta sam vraca u prvobitni polozaj. U svakom slucaju, danas ce elektricar da vidi sta je u pitanju.
      Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

Working...
      X